Automatisatie

Hebt u nu een handmatige poort of rolluik en wenst u het zichzelf makkelijker te maken? Is uw lintje van uw rolluik voor de zoveelste keer stuk of wordt uw rolluik te zwaar voor u? Dan kan u kiezen voor het automatiseren van uw poort of rolluik. Door middel van een motor kan de poort of rolluik automatisch geopend worden.
Ook is het mogelijk om bestaande automatisaties te vernieuwen of uit te breiden.

Afhankelijk van het type en merk van de poort, zijn dit de meest voor de hand liggende en de meest gevraagde uitbreidingen:

Afstandsbediening:

Hier zijn 2 verschillende types verkrijgbaar:
1 – Handzenders
2 – Wandzenders (muurmontage zonder bedrading)
Per zender kunnen 1, 2 of meerdere poorten bediend worden.

Codeklavier:

Hier zijn 2 verschillende types verkrijgbaar:
1 – Bekabeld
2 – Draadloos
Deze zijn optioneel of voor standalone situaties te gebruiken.

Drukknop:

Hier zijn 2 verschillende types verkrijgbaar:
1 – Bekabeld
2 – Draadloos
Per drukknop kunnen 1, 2 of meerdere poorten bediend worden.

Gsm bediening:

Afhankelijk welke type van garageopener men heeft, kan hiervoor met een extra module en een App te downloaden op de Gsm, deze poort bediend worden met de Gsm.

Noodbatterij:

Kleine noodbatterijen maken het mogelijk om in het geval van stroomstoringen, toch uw poort te kunnen blijven openen. De meeste batterijen hebben een reserve voor 10 cycli (openen/sluiten) in 24 uur. En zijn volledig opnieuw opgeladen in 48 uur.

Noodontgrendeling:

Deze noodontgrendeling wordt gebruikt om je garagepoort van buitenaf met de hand te openen door middel van een extra slot. Dit wordt aangeraden voor geautomatiseerde garagedeuren zonder afzonderlijke toegangsdeur (stroompanne, storing)

Sleutelcontact:

Een bedrade sleutelschakelaar voor het bedienen van de garagepoort door middel van een sleutel. De behuizing kan gemakkelijk aan de muur gemonteerd worden. Het voordeel van deze schakelaar is dat niet altijd de draadloze afstandsbediening gebruikt hoeft te worden. Met de sleutel kan de poort geopend en gesloten worden.

Waarschuwingslamp:

Een waarschuwingslamp geeft een bijkomende knipperende lichtaanduiding als de poort bediend wordt, is zeker aan te raden in drukke stadsgedeelten en/of waar veel kinderen zijn.

Don`t copy !
×

Hallo!

Klik hier om rechtstreeks te chatten via WhatsApp of zend een email via het contactformulier.

× Hoe kan ik je helpen?